StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-03-2017
Bijgewerkt op:13-03-2017 11:49

Luck Raeck wint IJsselderby

Bron: Gertjan Scholtens
  

Dit kalenderjaar leert dat Apollo uit IJsselstein een goede tegenstander is voor badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort. Zowel in de vorige competitie als in deze competitie slepen de Montfoorters opnieuw de winst binnen.

En dat gebeurde met de overtuigende uitslag van 7-1 voor Luck Raeck. Nu wil dat niet altijd zeggen dat er sprake is van een “veegpartij”. Dan moet ook gekeken worden naar de onderlinge uitslagen.

Maar als blijkt dat er die avond niet één wedstrijd in 3 sets is gespeeld, zegt dat wel iets over de onderlinge verhouding. Wanneer je dan nog verder kijkt en de setstanden gaat analyseren, blijkt dat Luck Raeck verdiend heeft gewonnen.

Er werd gestart met het herendubbel en het damesdubbel. Deze werden respectievelijk door Marnix Keer/Dave den Hartog en Thalyta Mourik/Iris Kling eenvoudig gewonnen. Toen vervolgens 3 van de 4 enkelpartijen ook werden gewonnen door Dave, Marnix en Thalyta, kon de winst Luck Raeck niet meer ontgaan.

Ging dan alles van een leien dakje ? Nee, want daar zorgden het gemengd dubbel van Dave en Thalyta wel voor. De eerste set verliep zoals verwacht, maar het venijn zat hem nu in de staart. Uiteindelijk werd de 2e set met 22-20 door Luck Raeck gewonnen. Maar het dubbel van Marnix en Iris

zorgde voor de einduitslag van 7-1. Op deze manier kon Iris haar verloren enkelpartij revancheren. Zo wint Luck Raeck deze IJsselderby en hopelijk zullen er nog meer overwinningen volgen.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
JazzTime


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024