StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:24-01-2017
Bijgewerkt op:24-01-2017 11:04

Badmintonteam Luck Raeck 1 met overmacht kampioen

Bron: Gertjan Scholtens
  

Luck Raeck_Team 1 kampioen 20 januari 2017.JPG wordt weergegeven

Het 1e team van badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort heeft afgelopen vrijdag op een zeer overtuigende wijze het kampioenschap binnen gehaald. In de laatste wedstrijd konden zowel het eigen team als de tegenstander nog kampioen worden. Voor Luck Raeck was het voldoende om 1 van de 8 wedstrijden te winnen.

Met veel supporters op de tribune startte de wedstrijd met het herendubbel van Dave den Hartog en Sikke van der Meulen en het damesdubbel van Desiree van der Meulen en Rianne de Jong. Als snel was duidelijk dat de Dave en Sikke veel te sterk waren voor hun tegenstanders en zij wonnen met 21-13 en 21-10. Desiree en Rianne hadden het een stuk lastiger.

De 1e set wonnen de tegenstanders met 15-21, maar daarna herstelden onze dames zich goed door met 21-12 en 21-16 te winnen. Het 1e herenenkelspel van Dave was lange tijd spannend. Ondanks dat Dave beter was dan zijn tegenstander was het geen eenvoudige partij. Dave won met 21-17 en 21-17. In het 1e damesenkelspel was Thalyta Mourik veel te sterk voor haar tegenstander en won overtuigend met 21-8 en 21-7. In het 2 e herenenkelspel had Leon Lejeune het in de 1 e set best lastig en won deze set met 21-17. Daarna was de weerstand gebroken en werd de 2 e set gemakkelijk gewonnen met 21-6.

Rianne speelde in het 2e damesenkel een heel stabiele wedstrijd. Geen moment kreeg de tegenstander de indruk dat zij ook maar enge kans had om de wedstrijd te winnen en werd het 21-15 en 21-10 voor Rianne. Het gemengd dubbel van Thalyta en Dave was de enige partij die verloren werd. Tegen een sterke tegenstander bleef het tot het eind spannend. Uiteindelijk wonnen de tegenstanders met 13-21, 22-20 en 19-21. In de laatste partij speelden het ervaren en erg op elkaar ingespeelde duo Desiree en Sikke ook een spannende wedstrijd. In beide sets stonden zij lange tijd achter en zetten zij een eindsprint in. Zij wonnen hun partij met 22-20 en 22-20. Het werd het uiteindelijk 7-1 voor Luck Raeck. Het kampioenschap was een feit.

Gedurende de hele competitie was duidelijk dat het team van Luck Raeck mee zou doen voor het kampioenschap. Er werd slechts één keer gelijk gespeeld, alle andere wedstrijden werden overtuigend gewonnen. De mix tussen het jeugdig talent van Thalyta, Rianne en Dave en de ervaring van Desiree, Sikke en Marnix Keer bleek een goede keuze.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ultimate Dancenight


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024