StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-12-2016
Bijgewerkt op:14-12-2016 11:39

Joop Pol a.i. alg.directeur UW Samenwerking en gemeentesecretaris IJsselstein

Bron: gemeente Montfoort
  

Per 1 januari 2017 start de heer J. (Joop) Pol als interim algemeen directeur van UW Samenwerking, de ambtelijke organisatie van de gemeenten IJsselstein en Montfoort en als interim gemeentesecretaris bij de gemeente IJsselstein. Joop Pol volgt Jeroen van Delden op die per 1 januari a.s. benoemd is als gemeentesecretaris van de gemeente Ede.

Burgemeester Van Domburg, tevens voorzitter van UW Samenwerking, is verheugd over de vlotte benoeming en ziet uit naar de samenwerking met Joop Pol. “Hij brengt veel ervaring met zich mee, een noodzaak om de opgaven waar we als UW Samenwerking en gemeenten voor staan, effectief op te kunnen pakken.“ 

Joop Pol (66) heeft een lange ervaring in het openbaar bestuur en het werken in organisaties in verandering. Van 2002 tot april 2015 was hij gemeentesecretaris in Spijkenisse, vervolgens begon Pol op 1 januari 2016 als interim gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Almelo.

Joop Pol ziet uit naar deze uitdaging: “In mijn rol als verbinder hoop ik UW Samenwerking en het college van IJsselstein bij te staan en mijn kennis, ervaring en enthousiasme in te brengen. UW Samenwerking staat in de basis, van belang is nu die basis op orde te brengen, verder te ontwikkelen en te borgen.” 

De aanstelling is voorzien tot uiterlijk oktober 2017. In de tussentijd gaan de gemeenten Montfoort en IJsselstein op zoek naar een definitieve vervanger van Jeroen van Delden. 

 

Het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein en het bestuur van UW Samenwerking dankt Jeroen van Delden voor zijn grote inzet en wenst Van Delden veel succes in zijn nieuwe baan.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024