StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-12-2016
Bijgewerkt op:12-12-2016 11:58

Slotfase pakt negatief uit voor v.v. Montfoort

Bron: Dick ten Hoonte
    

In de wedstrijd tegen VVZ’49 liet de ploeg van Renato Dijksterhuis pas in de 2e helft de tanden zien en men vroeg zich dan ook af waarom deze strijdlust niet zichtbaar was vanaf minuut 1. In de aanloop naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag zou je dan ook verwachten, dat er uit een ander vaatje getapt zou worden tegen de nummer 10 uit de competitie.

Tot opluchting van Dijksterhuis waren Mike van Oostrom en Revelino Janga voldoende hersteld om in de basis van start te gaan. Nick Besamusca zal pas op zijn vroegst na de winterstop zijn rentree maken.

Over de 1e helft valt nauwelijks iets te melden. Of het moet de 100% kans zijn, die Joost van Apeldoorn na ruim een half uur spelen kreeg. Uit de rebound ging zijn inzet voorlangs en net naast. Er zat geen snelheid in het spel en van beide kanten werd niet op het scherpst van de snede gespeeld.

Opnieuw werd de 2e helft aangegrepen om uit een ander vaatje te tappen. In de momenten, dat het nodig was, stond doelman Vianen zijn mannetje en in aanvallend opzicht werden er wel mogelijkheden gecreëerd omdat er meer druk gezet werd, maar dit leidde niet tot echt grote kansen.

Of het moet de vrije trap zijn , die werd ingespeeld op de mee opgekomen Mike van Oostrom. De bal werd op maat gegeven en zijn inzet, die tussen een voorzet en een doelpoging in viel, belandde uiteindelijk over de doelman op de deklat.

Pas vanaf de 80e minuut ging er aan Montfoortzijde behoorlijk wat fout. Leek de 1-0 voor de thuisploeg een kwestie van tijd, het doelpunt viel aan de andere kant. Het was in de 81e minuut Anass Akharoud, die de verdediging van Montfoort openbrak en Vianen kansloos liet.

Nog geen minuut later was het opnieuw raak, vooral omdat men nog teveel bezig was met de openingstreffer. De organisatie was dan ook ver te zoeken en Jaimy Wilken maakte hier handig gebruik van.

De wedstrijd was op dat moment gespeeld en de thuisploeg probeerde er nog alles aan te doen om de achterstand te verkleinen, waardoor er achterin heel veel ruimte ontstond. Als het vizier scherper stond bij de gasten hadden er nog meer goals kunnen vallen. Nu bleef het beperkt tot slechts 1.

Invaller Jamal Lachkar mocht de eindstand bepalen op 0-3.

Door dit resultaat zakt Montfoort weer naar de 7e plaats op de ranglijst en staat men op gelijke hoogte met de eerstvolgende tegenstander op 28 januari, Woudenberg.

De komende weken staan in het teken van de winterstop, een tijd voor herstel, maar ook een periode om na te denken hoe men de 2e helft van de competitie in zal gaan. Gezien de plek op de ranglijst lijkt er niets aan de hand, maar wat betreft het vertoonde spel zal trainer Dijksterhuis zich toch wel zorgen maken. Zowel in de wedstrijd tegen DTS Ede als die tegen Roda’46 verloor men op schlemielige wijze. Het scorend vermogen hapert en daar zal dan ook de komende weken de nodige aandacht aan besteed worden.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
JazzTime (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020