StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:01-12-2015
Bijgewerkt op:02-12-2015 23:08

Geweldige Hollandse artiestenavond

Bron: redactie RSM Aad van der Veen, Edwin Tollenaar en Carla van Zuylen
  

Op zaterdag 28 november organiseerde Radio Stad Montfoort weer een Hollandse Artiestenavond. Het was wederom een avond om niet te vergeten met een groot scala aan Nederlandse artiesten. De zaal was goed gevuld met een publiek wat soms van heinde en verre naar het mooie Montfoort en specifiek de St. Joseph was gekomen om te genieten van alle optredens.

De avond werd geopend door de bekende Utrechtse zanger Kees Neerings en onmiddellijk bleek dat de sfeer er goed inzat. Hij sloot zijn optreden af met één van zijn bekendste songs “betoverend”. Hierna kondigde Edwin Tollenaar als presentator en de grote motor achter dit festijn een extra artieste aan en wel Maria Louise uit het verre Groningen. Zij was de zangeres van het bekende “Duo nationaal”, die thans niet meer bestaat. Zij sloot haar optreden af met een Corry Konings medley, die al snel door de gehele zaal werd meegezongen.

Hierna volgde het duo “Harten 10”. Bekend van vele optredens op o.a. het piratenfestival en radio. Al snel kwamen de eerste mensen op de vloer om een dansje te wagen. Vooral toen zij afsloten met hun nummer “Dromen.

Toen was het de beurt aan de Fantasticos, die een groot aantal bekende en minder bekende nummers ten gehore brachten. Het leverde in ieder geval op dat moment een volle dansvloer op en steeds meer publiek waagde een dansje op hun bekende nummers Bahia Blanca en “weet je wat jij voor mij bent”.

Charlène een ras artieste uit Tilburg en een echte zangeres van het levenslied. Zij gaf de zaal even de gelegenheid om bij te komen van alle inspanningen op de dansvloer. Zij zong o.a. een van haar laatste hits “ik heb geen woorden nodig”.

Toen was de Volendamse lieveling Tamara Tol aan de beurt. Zij zong een liedje wat binnenkort verschijnt en wel op 10 januari. Bekend van zowel optredens bij de Toppers als het Nederlandse songfestival, bracht zij veel van haar bekende hits. De nieuwe single “He schatje He” was te horen, maar ook haar nummer “Kom hou van mij”. Na haar optreden was het druk met fans achter de coulissen, die allemaal een handtekening wilden en met haar op de foto gingen.

Hierna was het dan de beurt aan de bekendste trucker van Nederland Henk Wijngaard. Hij speelde de zaal achter elkaar helemaal plat met heel veel van zijn bekende nummers, die iedereen naast het lopen van de polonaise uit volle borst mee zong. Henk, die vele bekende artiesten achter zich laat op de hitlijsten, kreeg dan ook na afloop heel veel applaus.

Het was al rond de klok van 12 uur dat het dak van de St. Joseph er bijna geheel vanaf ging. Nu was het de beurt aan de huisartiest van radio stad Montfoort Marco de Hollander. Hij meldde al vooraf, dat hij wel 30 verzoekjes had gekregen, maar dat iedereen dan wel de volgende morgen naar huis kon. Daarom beperkte hij zijn veelzijdige repertoire tot 10 nummers. Het eerste nummer wat hij zong, was op verzoek van een van de trouwste Montfoortse fans en wel het nummer “Mijn grote kameraad”. Hierna volgden nog vele nummers o.a. van zijn nieuwe cd “Lachend door het leven”.

De avond werd afgesloten met een loterij, met dank aan de vele sponsors voor het wederom mogelijk maken van deze geweldige happening, waarna iedereen rond de klok van 01.00 uur meer dan tevreden huiswaarts kon keren.

kijk vooral in ons fotoboek voor alle overige foto’s, en zet 26 november 2016 maar vast in je agenda !

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024