StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
  Kaarten bestellen
Regionieuws
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Hollandse Artiestenavond

Nog even en Montfoort staat weer geheel in het teken van de Hollandstalige muziek. Na het grote succes van de afgelopen jaren presenteert Radio Stad Montfoort ook dit jaar voor de 5e keer weer een grote Hollandse Artiestenavond.

De voorbereidingen zijn in volle gang, om er ook dit jaar weer een spetterend feest van te maken.

Op zaterdag 3 november komt er een groot scala aan Hollandse artiesten optreden in het St. Joseph gebouw. Dit jaar o.a. : Perry Zuidam, Maria Louise, Marco de Hollander, Johan Veugeler, José Sep, Henny weijmans (New Four) en de Dikdakkers

Wilt u dit spektakel niet missen ? ga dan naar: 
www.radostadmontfoort.nl of bel met 06 27566659 of 06 18707298.

De kaarten worden dan gratis thuisbezorgd en de prijs is €12,50 of €15.00 voor een gereserveerde zitplaats. Aan de zaal zijn de kaarten €17,50 p.p.

Dit jaar zijn de kaarten ook te verkrijgen bij:

Edwin Tollenaar – Ambachtsdreef 17 – Oudewater
Dennis Boele – Wilhelminaplein 16 – Montfoort
Fam. Vlooswijk – Heilig Levenstraat 19 – Montfoort

Dus noteer in uw agenda: 3 november “HOLLANDSE ARTIESTENAVOND” in Montfoort.

Marco de Hollander
Door het carnavalspektakel van Radio Stad Montfoort, helemaal ingeburgerd in Montfoort en inmiddels landelijk bekend van zijn hits “Bij Jou In Je Hart ” “Twee armen en een zoen” en zijn laatste knaller "dans tot morgenvroeg" met deze platen stond hij weken lang in de Nederlandstalige Top 30,
KLIK HIER

Maria Louise
Na jaren gezongen te hebben in Duo Nationaal heeft Maria Louise onlangs weer prachtige nieuwe solo single's opgenomen. En kom je haar overal in het land weer tegen. We zijn blij dat ze ook aanwezig is op “onze” Hollandse  artiestenavond ! 
KLIK HIER

Perry Zuidam
De carrière van Perry Zuidam begint 20 jaar geleden, als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt. Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver ( Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings) 

Door advies en ondersteuning van Annie de Reuver begint Perry met optredens in het land en te werken aan zijn eigen muziek.

Perry zijn debuut single komt veel voorbij op de radio en valt hiermee op bij Johnny Hoes van Telstar Benelux Music.
Samen met Annie de Reuver reist perry naar de Telstar studio in Weert waar Perry onder leiding van Annie de Reuver en Johnny Hoes Sr. De single “Onder je balustrade” opneemt. In 2003 komt er een  eenmalige samenwerking met Verdi Music van Gaby Dirne. Gaby wil graag met Perry een ballade opnemen en zo ontstaat het lied “Lichaamstaal” welke uiteindelijk in de Nederlandstalige top 30 op de derde plaats beland.

Daarna is het op Cd gebied een beetje stil rondom Perry Zuidam, alhoewel de landelijke optredens wel gewoon doorgaan. In 2007 komt Perry terug met het eigen geschreven lied “Ja, ik ben gek, maar niet op jou”. Een uptempo foxtrot geproduceerd door Peter Groenendijk.

Mede door deze single krijgt Perry de kans om in een TV programma op RTV Rijnmond op te treden welke word uitgezonden vanuit het Luxortheater in Rotterdam en waarbij sterren als Jan Smit en belle Perez ook optreden.

Meteen krijgt Perry weer aandacht op de radio en mede daardoor besluit Perry snel met een opvolger te komen met het lied “Cappuccino” welke word geproduceerd door Ger Oerlemans.
het nummer komt uit op het label van Zingend Nederland.

Dit is de start van een 5 jaar durende samenwerking waarin een aantal single’s worden opgenomen zoals “Het is Tijd’, “Zondagnacht”en “Winter”. Vooral de laatste komt vaak voorbij op de radio en TV Oranje.

Na het succes van Winter komt Perry in 2012 in contact met Hans Bedeker en op het label Goldstar word het liedje “Ik wil een Knoopje aan je bloesje zijn”. Dit blijkt en schot in de roos te zijn en staat hoog genoteerd op veel playlistenNa wat zoeken krijgt Perry de kans om single’s uit te gaan brengen via het Label VNC Music van Johan Hense en start de huidige samenwerking. Tevens neemt Perry in 2014 de beslissing om professioneel voor zijn vak te kiezen en word vanaf dat moment fulltime artiest.

In 2015 komt Perry met zijn eerste single uit op Het VNC Label.
De single “Ik werd geboren zonder het te vragen” schrijft Perry zelf en de muziek wordt gecomponeerd door Laurens van Wessel. Het blijkt een vruchtbare samenwerking want inmiddels heeft perry met dit team al diverse single’s uitgebracht.
In 2017 Kom zelfs het debuutalbum “Over leven en Liefde” van Perry Zuidam uit en hiermee word de naam van Perry nog meer gevestigd. Het album krijgt veel aandacht en word bij diverse grote radiozenders, zoals Radio NL, VBRO Radio en Continue uitgeroepen tot album van de week.
In februari 2018 komt Perry met zijn single “Jij kunt niet altijd 16 zijn”uit een oude hit in een nieuw jasje en dit blijkt goed te scoren. Heel veel radio airplay, wekenlang in de verzoekparade van TV Oranje en zelfs in verschillende hitlijsten heeft Perry met dit nummer de nummer 1 positie behaald.

Op 21 Juni 2018 verschijnt de nieuwste single van Perry.
“Zwoele zotte zomer “ is een vrolijke uptempo zomerplaat met een vleugje nostalgie. Dit is ook in de videoclip terug te zien, waarin een groep senioren bastards gaan kamperen en de tijd van hun leven beleven.

De single ging in première bij Tineke de Nooij op radio 5 en is inmiddels veelvuldig te horen op de nederlandse radio.
Inmiddels is de single ook terug te vinden in diverse hitlijsten en staat hij in de Nederlandstalige top 30 op de 7e plaats.

Perry is inmiddels een veel gevraagde artiest geworden op verschillende soorten evenementen. Perry zijn werkgebied is zeer uitgebreid van Cafe’s, feestzalen tot zorginstellingen maar ook in theaters is Perry niet meer weg te denken. 
KLIK HIER   

Johan Veugeler
In 2006 wordt Johan wereldkampioen op het Wereld Muziek Concour te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie. Bij de muziekschool te Weert en bij Kreato te Thorn heeft hij o.a het A,B en C diploma slagwerk gehaald en een opleiding als instructeur gevolgd.
In 2009 wordt Johan genomineerd voor de Friends-for-music award.   
Ook was hij een van de oprichters van de succesvolle pop/rock band Eleven66 die van 2003 t/m 2009 de podia onveilig maakten. Ze werden uitgenodigd door de landelijke radiozender 3fm en speelden o.a. samen met Angelo Kelly van The Kelly Family.
film begeleiding Alain Clark (2010) Als accordeonist is Johan in die tijd actief bij het spelen op feesten en evenementen. Als slagwerker heeft hij een aantal theaterproducties, CD- en DVD-opnames gedaan met het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble. Ook werkt hij in 2005 samen met Mike Schaperclaus mee aan de totstandkoming van de DVD ‘Windkracht 6’ bedoeld om de interesse van jonge kinderen te wekken voor het slagwerk. Als freelance-drummer heeft Johan i.s.m. het Philips Symfonie Orkest gespeeld met o.a. Roel van Velzen, Caro Emerald, Alain Clark, Allesandro Safina en Paul de Leeuw. 
Sinds 2011 is Johan lid van accordeonduo The Sunsets 
Daarnaast heeft Johan diverse solo optredens en ondersteunende begeleidingen verzorgt, zoals o.a. met D-Vision
2014 Johan brengt zijn allereerste solo-single uit “aan alle mooie meiden” en is meteen succesvol als solo artiest op de Vlaamse markt .2014 Johan’s 2de solo-single heet Vlaamse Nachten en dit is meteen de eerste single die wordt gereleased zowel in Vlaanderen alsook in Nederland
2014 Johan’s 3de solosingle is zijn eerste grote hit in Nederland, genaamd: Ik Was Nooit een Casanova 
2015 Johan brengt het zomerse liedje “Hey Jij” uit!
2015 met zijn zomerhit “Hey Jij” is Johan te gast tijdens het tv-programma “anne zomert”
2016 Johan brengt zijn nieuwe single uit “Hou Me Vast” en laat hier een andere muzikale kant van zichzelf zien! 
KLIK HIER

José Sep
Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn.

José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.
Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.
Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel de mensen in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van haar optredens en weten steeds vaker de weg naar José te vinden
José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.
In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.
Met haar debuutsingle “Het is een wonder” scoorde José heel leuk in diverse Nederlandse en Belgische lijsten. Het daarop volgende “Mijn glimlach” zorgde voor heel veel Airplay en met dit goed in het gehoor liggende liedje heeft de zangeres zich zeker op de kaart gezet.
Grotere bekendheid kwam er vanaf de single “Ik weet dat er een ander is. Een remake van een Marianne Weber hit, een heuse feestplaat die net zoals al haar singles zijn geproduceerd door Manfred Jongenelis.
Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Lieve schat’.
Te zien in Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en op het gezelligste feest van Nederland DUTCHVALLEY!
Eens te meer laat José met haar nieuwe single haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als feestzangeres met kwaliteit.
Laat haar optreden uw feest zijn!!!
KLIK HIER

Henny Weijmans
Hij komt uit een muzikaal gezin van 7 kinderen.
In het Brabantse opgegroeid , geboren in Vierlingsbeek.
Op jonge leeftijd muziekles gevolgd.

En in ’67 medeoprichter van the New Four.
Waar hij zong, en alle liedjes componeerde voorzien van tekst en muziek.
Vele hits kwamen van zijn hand o.a.: geef me vier minuten van je tijd
vrij zijn als een vogel, vriendschap voor ’t leven, halverwege Amsterdam en Bremerhaven, ursela, zomertijd-wintertijd, meisje ik ben een zeeman, en vele andere songs
Na 20 jaar New Four in 1987 op de solo tour.
Zo’n twaalf DVD’s en prachtige CD’s uitgebracht.
Henny komt binnenkort met zijn nieuwe single die heet: 
“Als ik jou niet had”. 
En in oktober zijn nieuwe album met als titel “Voor jou”.
Henny is bekend van radio en tv in binnen en buitenland.
KLIK HIER 

De Dikdakkers
Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repetoire.

Tijdens het EK en WK voetbal treden de D!kdakkers zowel in binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte feestact.
Voor de kinderen zijn er spannende interactieve kindershows, De Snappie Kids Show, de Cowboys & Indianen Kids Show en tijdens Sinterklaas het Pepernotenfeest.
Een optreden van de D!kdakkers is een feest voor jong & oud!
KLIK HIER

Kortom een prachtige artiesten avond die u zeker niet mag missen.


 

    

[ Show volledig document ]


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek
Boomkwekerij Houdijker

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018