StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
  Kaarten bestellen
Regionieuws
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Zoeken


Hollandse Artiestenavond

Het is weer bijna zover!

Nog even en Montfoort staat weer geheel in het teken van de Hollandstalige muziek. Na het grote succes van de afgelopen jaren presenteert Radio Stad Montfoort ook dit jaar weer een grote Hollandse Artiestenavond.

De voorbereidingen zijn in volle gang, om er ook dit jaar weer een spetterend feest van te maken.

Op zaterdag 4 november komt er een groot scala aan Hollandse artiesten optreden in het St. Joseph gebouw. Dit jaar o.a. : Klazina, Havenzangers 2.0, Lucas en Gea, Maria Louise, Rob Zorn, Marco de Hollander, en Lytse Hille

Wilt u dit spektakel niet missen, er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen:

Ga hiervoor naar www.radostadmontfoort.nl of bel met 06 27566659 of 06 18707298.
De kaarten worden dan gratis thuisbezorgd en de prijs is €12,50 of €15.00 voor een gereserveerde zitplaats. Aan de zaal zijn de kaarten €17,50 p.p.

Dit jaar zijn de kaarten ook te verkrijgen bij:

Edwin Tollenaar – Ambachtsdreef 17 – Oudewater
Fam. Van zuylen – Meent 1 – Oudewater
Dennis Boele – Wilhelminaplein 16 – Montfoort
Fam. Vlooswijk – Heilig Levenstraat 19 – Montfoort

Dus noteer in uw agenda: 4 november “HOLLANDSE ARTIESTENAVOND” in Montfoort.

Marco de Hollander
Door het carnavalspektakel van Radio Stad Montfoort, helemaal ingeburgerd in Montfoort en inmiddels landelijk bekend van zijn hits “Bij Jou In Je Hart ” “Twee armen en een zoen” en zijn laatste knaller "Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht" met deze platen stond hij weken lang in de Nederlandstalige Top 30, en is weekelijk te horen als presentator bij Sterren.nl, het thema kanaal van Avrortros.   KLIK HIER

Maria Louise
Na jaren gezongen te hebben in Duo Nationaal heeft Maria Louise onlangs weer een prachtige nieuwe solo single opgenomen. En kom je haar overal in het land weer tegen We zijn blij dat ze ook aanwezig is op “onze” Hollandse  artiestenavond ! KLIK HIER

Rob Zorn
Op 9 november 1965 komt Rob Zorn op de wereld, hij wordt geboren in Haarlem, waar Rob ook zijn jeugd slijt. Als hij een jaar of 15 is besluit hij niet langer op school te willen zitten en gaat werken als leerling pikeur, daar werkt hij 5 jaar met paarden met veel plezier. Eerst op een privé stal in Elswout en later bij een open manege waar mensen en een privé paard konden stallen en privé les en open paardrijles konden nemen, dit was in Bentveld.

In 1986 kwam Rob zijn eerste single “Het is voorbij” uit, deze single werd uitgereikt door niemand anders dan André Hazes. Met deze single kreeg Rob een goede bekendheid bij de regionale radio. Rob ging dan ook door heel Nederland en België met de toen zo geheten piratentoer. Rob zijn single “Het is voorbij” werd bij deze zenders goed en veel gedraaid, ook Paul de Leeuw viel deze single op, wat resulteerde in een interview.

Vandaar dat er gedacht werd aan de volgende single, met deze single ging het ook voor de wind tot Rob in 1987 uitkwam met “Er gaat een trein naar niemandsland” deze single werd opgepakt door Jan Rietman, waardoor deze single binnen kwam in de Top 100, er volgde nog meer singles. Tot er in 1991 de single Meisjes verscheen, die in dezelfde week plaat der Nederlander werd in het programma van Frits Spits “De avondspits” van Radio 3. 

Iin 2014 kwam Rob met zijn laatste single,een verrassende single “Vol van spijt” een nummer wederom op zijn lijf geschreven door Frank van Etten, een pakkend nummer waar Rob zich in herkent, maar ook vele mensen die zich terug kunnen vinden in het nummer, deze plaat is dan ook heel snel “Paradeplaat” bij Sterren.nl van de Tros, en bij bijna alle radiostations in Nederland komt deze single op de A rotatie te staan, in de kroeg wordt ook het nummer “Vol van spijt” weer volmondig meegezongen!!
 KLIK HIER   

Lucas en Gea
Op 5 maart 1966 wordt in Emmen Geertje de Vries geboren. Op 28 april 1966 wordt te Borger Lucas Hulshof geboren. Nadat Lucas 20 jaar, samen met zijn broer Simon, in een bruiloftsorkest gezongen had, besloot hij verder te gaan met zingen met zijn vrouw Gea.

In oktober 2003 richten Lucas en Gea hun eigen platenlabel op, L&G Producties. Hiermee willen ze landelijk bekend worden. Het begint met een nieuwe TV-special, nu in Turkije. Na bij verschillende regionale zenders uitgezonden te zijn, komt de special op 27 december 2003 op dvd. Op 7 november 2003 wordt tijdens een groot feest het nieuwe album gepresenteerd, Volle Maan en Rode Wijn. Dit is het eerste album dat landelijk verschijnt. Eind 2003 verhuizen Lucas en Gea van Westerlee naar Oude Pekela.

In maart 2009 verscheen het album Country en stond 3 weken in de album top 100. In juni 2009 is de single Samen met jou (op 'n terrasje) uitgekomen. (geschreven door hun vaste tekstschrijver Jheron van der Heijden) In juli 2009 waren Lucas & Gea met hun single Samen met jou (op 'n terrasje) te gast bij het Tros Muziekfeest dat in Groningen werd opgenomen. In april 2010 is het album Vergeten Dromen uitgebracht, waarna de singles Ik hou toch van jou, Zomerzon en Jij bent veel mooier als je lacht zijn verschenen.
 KLIK HIER

Klazina
Klazina, De jonge zangeres is met haar kraakheldere stem een waardige toevoeging voor het volkse Nederlandse levenslied. Afgelopen jaar werd de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber betoverd door een stem die ze hoorde op de radio. Omdat, zij nieuw talent een warm hart toedraagt besloot ze contact op te nemen. De carrière van de sympathieke zangeres is hierdoor het afgelopen half jaar in een stroomversnelling geraakt! Televisieoptredens, interviews én als hoogtepunt een optreden tijdens het concert van Marianne Weber. 

Klazina Jonker afkomstig uit Workum en geboren in 1995 brengt op 14-jarige leeftijd haar debuutsingel uit. Diverse singles volgde. Anno 2015 is een compleet nieuw team om de jonge zangeres heen gebouwd. De single ‘Toeval Bestaat Niet’ wordt vergezeld door een bijpassende videoclip. Het nummer is geschreven door Jeffrey Weber, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music. Klazina Jonker staat voor het échte levenslied: dit immens populaire genre heeft er een zeer talentvolle en veelbelovende artiest bij! 
KLIK HIER

Lytse Hille
Hille de Vries (Lytse Hille) wordt geboren op 6 april 1975 te Leeuwarden en groeit op in het gezin van Pieter en Tjitske de vries, samen met zijn zus Alie en broer Auke.

Vader en moeder hebben een dierenwinkel en hebben het altijd druk, maar zondag ‘s morgens mogen ze uitslapen. Dan maken Alie, Auke en Hille de koffie met gebak klaar. En als dat dan klaar is zo rond de klok van ongeveer half 11 worden pa en ma geroepen.
Met het gezellige koffie drinken en eten van gebak begint eigenlijk het grote muziekavontuur van Hille. Want vaste prik op zondagochtend is de radio aan met daarop een gezellige geheime zender, en dan maar met mekaar zingen.

Ook op familiefeestjes en bruiloften valt Hille op een gegeven ogenblik op en wordt dan ook elke keer gevraagd om even een liedje te zingen waarop Hille altijd positief reageerde met “oke”.

Op 9 jarige leeftijd kocht Hille een accordeon die hij zelf grotendeels bij mekaar had gespaard, want dat vond hij geweldig. Zijn oom Ale had ook een, en nam hem altijd mee op verjaardagspartijtjes e.d. Dit was altijd gezellig dus moest Hille ook een. Noten lezen kan Hille niet maar het spelen ging hem goed af.

Meester Kazimier van school zei dan ook op een ouderavond elke keer weer: “t is een muzikaal ventje!”. Daarna reist Hille dan ook vele braderietjes en marktjes af om te spelen en een paar centjes te verdienen. Hille: “De mensen lachten altijd , en gooiden allemaal wel wat in mijn koffer, maar ik lachte ‘s avonds nog veel harder want ik kwam met een paar honderd thuis en die Vietnamese loempia’s, oh oh oh wat waren die lekker”. In de tijd dat Hille gaat stappen komt Hille regelmatig bandjes tegen, maar ook de Friese volkszanger Rommy (in memoriam). Rommy ziet Hille regelmatig bij optredens en laat Hille dan ook steeds vaker zingen. Hij zei dan ook vaak: “jongen doe daar toch eens iets mee”. Hoogstwaarschijnlijk was het toen de leeftijd die in Hille andere interesses naar boven haalden.

Op 01 oktober 1999 neemt Hille het cafè “de Heidehoeke” over van zanger en vriend Tjeerd Henstra. Hille tapt bier en zingt in de weekenden voor zijn klanten wat door zijn klanten erg wordt gewaardeerd. Hille: “De mensen kwamen overal vandaan voor de sfeer want die was gezellig”. Af en toe gaat Hille dan ook al eens weg te zingen en ook dat gaat steeds beter. Op 1 april 2006 neemt Hille het besluit om zijn cafè te verkopen en zich volledig te storten in de muziek. Dit gaat goed, want op 22 februari 2007 presenteert hij zijn eerste cd-singel “Ave Maria” (geproduceerd door en opgenomen bij Martin Sterken te Valthermond). De single wordt gelijk al goed opgepakt door de radiostations. Momenteel gaat het allemaal erg snel met de kleine man uit het Friese Kollum. Op 13 augustus is zijn tweede singel “Harlekino” uitgekomen. Ook die doet het weer goed en de optredens gaan maar door van Venlo naar Zwolle, van Zwolle naar Harlingen..

Ja Hille geniet als hij onderweg is om de mensen te vermaken met zijn liedjes en muziek en zegt dan ook: “ik voel me een bevoorrecht mens dat ik het allemaal zo kan doen en van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken”.
KLIK HIER

De Havenzangers 2.0
Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij in zijn verdere leven wou gaan doen.

Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon, 1 van de mooiste instrumenten vond hij toen al. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende “Lach en een Traan show van Johnny Hoes. Op 15 jarige leeftijd kwam Willem bij de Havenzangers, echter er was 1 probleem.Hij zat nog op school. Toen Willem samen met zijn vader een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen.

Met de Havenzangers heeft hij inmiddels vele hits op zijn naam staan; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, de Countrydans, en de nummer 1 hit ’s Nachts na tweeën, Ze kregen 9 gouden en 5 platina platen, een Edison, een Gouden muziek cassette en Willem kreeg in 2003 een koninklijke onderscheiding “ Ridder in de Orde van Oranje Nassau”.
In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn zoon Wesley het nieuwe Feestduo Mulder&Mulder. Samen veroverden ze heel Nederland met hun feesthits Cheerio, BAM BAM, Holiday, In de Hemel Is Geen Bier, en de top tien hit Butterfly
Wesley Mulder is geboren op 19 januari 1988 in Apeldoorn. Het viel zijn ouders al snel op dat Wesley op jonge leeftijd al verzot was op dieren, te weten paarden. Toen Wesley op 8 jarige leeftijd zijn eerste pony kreeg was hij dan ook de koning te rijk.

De jaren daarop volgend was Wesley dagelijks bezig om alle vrije uren na school aan zijn paarden te besteden. Hij bleek over talent te beschikken en na een aantal jaren succesvol dressuur te hebben gereden besloot Wesley In 2004 dat hij een carrière als spring ruiter wou. Dat talent werd in 2006 al snel opgemerkt door de stal van ruiter Gert Jan Bruggink. Gert Jan die overigens zelf zeer succesvol is in de springsport en in 2001 Europees kampioen werd nodigde Wesley uit om voor zijn stal te komen rijden.
In Juli 2008 won Wesley de derby van Almelo. Inmiddels rijd hij mee aan de top van de Internationale Springsport. Maar Wesley heeft meer talenten en het bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan.
KLIK HIER

Kortom een prachtige artiesten avond die u zeker niet mag missen.


 

    

[ Show volledig document ]


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017