StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:15-07-2024
Bijgewerkt op:15-07-2024 09:55

Expositie: Back to the roots

Bron: SOM
  

Nicolette van den Hadelkamp, ook wel Nicolette Fine Art, exposeert met "Back to the roots" haar schilderijen in Stadsmuseum De Knoperij, en dat is best bijzonder.

Nicolette was min of meer voorbestemd om een werkzame rol te spelen in het gelijknamige autobedrijf in Montfoort. Maar er drong zich iets anders op: een sterke drang om te tekenen en te schilderen. Ze volgde een Amerikaanse kunstopleiding, is voor die opleiding nu ook coach en kwam zo in Floride (Verenigde Staten) terecht. Sinds vier jaar kan ze leven van haar kunst die verkocht wordt in onder andere de VS, Australië en Duitsland.
Nicolette is daardoor bekender in het buitenland dan in Nederland. Maar ook hier heeft ze fans en die zouden graag een uitgebreider werk van haar zien. Dus toen Stadsmuseum De Knoperij Nicolette vroeg of ze misschien interesse had om hier te exposeren, zij ze direct “ja”.

Exposeren in eigen geboorteplaats
‘Back to the Roots’ noemt ze haar expositie dan ook. Eindelijk een keer exposeren in haar eigen geboorteplaats, op de grond waar haar voeten al zo lang lopen. Die voeten zijn terug te zien in de expositie, net als enkele Delftsblauwe vazen met bloemen die ze in het begin van haar carrière schilderde en verwijzen naar haar grootmoeder (zie onderstaande foto).

Nicolette houdt van kleur, van bloemen en die bloemen staan voor haar voor vrouwelijkheid. De diepere betekenis is dat je, ook als vrouw, je eigen weg kunt gaan, ook al leek je voorbestemd voor iets totaal anders.
Als u een schilderij koopt van Nicolette, laat dan uw contactgegevens achter. U ontvangt van haar dan een certificaat van echtheid.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024