StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

Adverteren op de website van RSM

Zoeken



Geplaatst op:15-10-2024
Bijgewerkt op:15-10-2024 16:04

Check je Chip-actie op de Woerdense Koeiemart.

Bron: Stichting Dierenhulpverlening Woerden
  

Op woensdag 23 oktober houdt Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken een 'Check je chip-actie' op de jaarlijkse Koeiemart in Woerden. De dierenambulance van de Stichting rijdt jaarlijks vele malen uit na meldingen van gevonden katten en honden. Deze dieren zijn helaas niet altijd gechipt, of ze zijn wel gechipt, maar niet goed geregistreerd. Het is dan heel moeilijk om de eigenaar van het betreFende dier te vinden.

Daar wil de Stichting iets aan doen! Tijdens de Koeiemart bieden zij huisdiereigenaren dan ook de gelegenheid om de chipregistratie van hun kat of hond te laten controleren en indien nodig op orde te laten brengen. Mocht het dier dan een keer weglopen, kunnen baasje en dier via de chip herenigd worden.

Hoe werkt het? 
Simpel: de baasjes komen naar de kraam van de Stichting en brengen het paspoort van hun huisdier mee, of een foto of kopie hiervan. Op vertoon van hun eigen ID-bewijs worden dan de gekoppelde gegevens gecheckt en indien nodig ter plekke bijgewerkt.

Afspraak inplannen
Bezoekers die in het bezit zijn van een kat zonder chip kunnen een afspraak inplannen met het chipteam van de Stichting. Voor 15 euro verzorgen zij op locatie in de regio het chippen en de bijbehorende registratie. Data en tijdstippen zijn terug te vinden op de website van Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken: www.dhwo.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via de site, maar ook bij de kraam op de Koeiemart. Let op: op de Koeiemart zelf kunnen geen dieren worden gechipt. Hopelijk wordt het mooi weer en kunnen de bezoekers genieten van een gezellige dag!

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024