StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:24-08-2024
Bijgewerkt op:24-08-2024 19:41

Echtpaar Ramanand-Panchoe 50 jaar getrouwd

Bron: Ad Huizer, redactie Radio Stad Montfoort
  

Vandaag, zaterdag 24 augustus is het echtpaar Ramanand-Panchoe 50 jaar getrouwd. 

Dit heuglijke feit werd donderdag 22 augustus gevierd in hun gezellige woning aan de Miep Giesstraat. Het huis zit eivol met kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Er is zelfs een zusje uit Suriname overgekomen.
Maar hoe vol het ook is, er is altijd plaats voor burgemeester Petra van Hartskamp. Zij komt het gelukkige paar feliciteren met deze mijlpaal en uiteraard ontbreken de bloemen niet. 

Taart en champagne
Er is een prachtige taart gefabriceerd die meteen moet worden aangesneden. Ook gaat de champagne rond om te proosten op het gouden bruidspaar. 
Voor de burgemeestere en de schrijver van dit stukje geen champagne, maar bruiswater. 
 

Hoe is het begonnen? 
Glenn en Bea hebben elkaar in Suriname ontmoet en zijn daar op 24 augustus 1974 getrouwd. Glenn is in 1979 naar Nederland gekomen en zijn vrouw Bea in 1980. Zij hebben eerst een aantal jaren in Zeist gewoond, alvorens het echtpaar naar Montfoort trok. 

Korte levensloop
Glenn en Bea hebben 4 kinderen, alle 4 jongens! Zij hebben samen 2 kleinkinderen, een jongen en een meisje. Glenn heeft in Montfoort in de vleesindustrie gewerkt. Hij heeft veel werkgevers gehad, vanaf 1999 werkt hij bij Slachterij van Kooten. Na zijn pensionering is hij daarmee doorgegaan, een aantal uren per dag. Op deze manier komt hij de dag aangenaam door. 

Bea heeft gewerkt in de thuiszorg. Zij vond het in het begin saai in Montfoort. Voelt zich een echt "stadskind", maar heeft het uiteindelijk prima naar de zin  in onze gemeente.

Gezondheid
Bea heeft dit jaar problemen met haar gezondheid en spreekt uit dat zij blij en dankbaar is dat ze deze dag in het bijzijn van haar geliefden kan meemaken. Een ontroerend en emotioneel moment. De onderlinge verbinding is prachtig voelbaar. 

Surinaamse hapjes
Eén van de zoons, Djen, pakt uit met een grote schaal eigen gemaakte Surinaamse groentehapjes in bladerdeeg. Heerlijk! Er wordt nog even gezellig bijgekletst (onder andere over roti). Alvorens wij het volle huis en de gezellige en dankbare familie verlaten overhandigt de burgemeester een prachtige bos bloemen aan Glenn en Bea en uiteraard wordt een mooie foto van het bruidspaar samen met de burgemeester gemaakt. 


 

 

 

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Bluestijd


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024