StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:01-05-2017
Bijgewerkt op:01-05-2017 09:12

v.v. Montfoort houdt kans open op nacompetitie na knappe overwinning op DTS

Bron: Dick ten Hoonte
  

Afgelopen zaterdag moest Montfoort het opnemen tegen de koploper in de 3e periode, DTS uit Ede.

Thuis had de ploeg van Renato Dijksterhuis nipt verloren van DTS, maar na de winterstop is zijn ploeg in een enorme flow terecht gekomen, waarbij de dip tegen JSV wel eens doorslaggevend kan zijn. Winst was dus een must voor Montfoort, een opdracht die niet bepaald gemakkelijk was. Veel supporters uit Montfoort waren meegereisd en zouden niet teleurgesteld worden.

Al in de eerste 5 minuten was het de thuisploeg, die Montfoort onder druk zette en het was aan doelman Vianen te danken, dat de thuisploeg niet het net wist te vinden.

Na ruim een kwartier kon Montfoort het initiatief overnemen en dat leverde direct het beoogde resultaat op . Op aangeven van de opnieuw zeer ijverige Miquel Ballo slaagde spits van Baal er in de iets achter hem vallende bal keurig in het doel te plaatsen, waardoor zijn ploeg verrassend op voorsprong kwam.

Enkele minuten later kreeg de thuisploeg een goede kans op de gelijkmaker, maar Mike Molenaar zag zijn kopbal rakelings naast gaan. Zo kreeg de ploeg nog meer kansen, maar het was de ploeg uit Montfoort, die de beste kans kreeg om de wedstrijd al voor rust op slot te gooien. Na balverlies van Ismael Antonio schakelde Montfoort snel om en het was Marck van Baal, die Miquel Ballo op maat bediende. Laatstgenoemde zag zijn kopbal echter op de deklat belanden.

In de 2e helft leek het tempo even uit de wedstrijd. De Montfoortse verdediging hield vrij simpel stand. Na ruim 20 minuten nam de druk van de thuisploeg weer toe en was het bij Montfoort in verdedigend opzicht alle hands aan dek. Ook nu nam Montfoort uiteindelijk weer het initiatief over, waarbij Marck van Baal de wedstrijd voortijdig had kunnen beslissen.

De topscorer van Montfoort werd door Miquel Ballo op maat bediend, maar zag zijn inzet alleen voor de keeper net langs de verkeerde kant van de paal gaan.

De slotfase van de wedstrijd stierf in schoonheid, maar gescoord werd er niet meer

Door dit resultaat komt de ploeg van Dijksterhuis op gelijke hoogte met DTS en in de stand om de 3e periode is Montfoort Volendam en DTS tot op 1 punt genaderd. De komende 2 weken zullen dus bepalend zijn. Montfoort moet zelf thuis tegen het reeds gedegradeerde VVZ’49 en uit tegen Roda’46 winnen en is weer afhankelijk van de concurrentie.

DTS moet het in een uitwedstrijd opnemen tegen de nummer 3, Volendam en vervolgens thuis tegen Geinoord. Volendam ontmoet in de slotwedstrijd Zuidvogels. Kortom de competitie loopt naar een superspannend slot toe, waar voor het jubilerende Montfoort onverwachts nog heel wat te halen valt.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024