StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:28-03-2017
Bijgewerkt op:30-03-2017 22:22

Stichting Veteranen Lopikerwaard officieel van start met Veteranenconcert

Bron: E.L. Jansen
  

Afgelopen vrijdag 24 maart 2017 is de Stichting Veteranen Lopikerwaard (SVL) door het passeren van de statuten bij de notaris officieel van start gegaan. Het bestuur kijkt tevreden terug op het gelopen proces. Het bestuur is nu compleet en uit ieder van de 5 Lopikerwaard gemeenten is iemand, veelal een veteraan, in het bestuur vertegenwoordigd.

De eerste officiële activiteit van de SVL is de organisatie van een veteranenconcert met medewerking van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 22 april in het Fulcotheater in IJsselstein. Dit 50-koppig tellend orkest brengt een indrukwekkend muziekspektakel ten gehore, dat geheel past bij het profiel van de luchtmacht: jong, modern en dynamisch. Onder de naam SPACE brengen zij muziek ten gehore van o.a. Michael Jackson (The Earth Song) soundtrack van Star Wars, Marco Borsato, Glenn Miller, klassiekers die in een nieuw jasje zijn gestoken. Hedendaagse muziek met voor elk wat wils Dit geweldige orkest staat onder leiding van majoor Jasper Staps en wordt ondersteund de geweldige artiesten als Jeroen van de Berg en Irma van Palmen, bekend van Idols 2, ondersteund door de backing vocals Lotte Nobelen en Natacha de Toom.

Het veteranenconcert, dat geheel gratis wordt aangeboden, mag zich nu al op een grote belangstelling verheugen. Op dit moment zijn er volgens het bestuur van de SVL, nog maar enkele kaarten beschikbaar. Zij zijn nog via St.veteranenlopikerwaard@gmail.com te bestellen. Het is wel raadzaam er snel bij te zijn want ook hier geldt op=op. 

 

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024