StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:03-05-2016
Bijgewerkt op:03-05-2016 17:02

Nieuwe jeugdvoorzitter MSV’19

Bron: Gijsbert Klein
  

Met het aanstellen van de jonge, ambitieuze Eric de Reuver als jeugdvoorzitter blijft ook de bestuurlijke toekomst van de grote jeugdafdeling van MSV’19 gewaarborgd. De 22-jarige Eric volgt hiermee Gijsbert Klein op, die deze rol nog vervulde naast zijn rol als algemeen voorzitter van MSV’19. Gijsbert is erg enthousiast over zijn opvolger, samen kijken ze uit naar een plezierige samenwerking, die het afgelopen jaar al gestalte heeft gekregen. Met de overdracht van de (jeugd)voorzittershamer is dit nu ook officieel bekrachtigd. “Eric is enthousiast, gedreven, positief en heeft zijn zaakjes altijd top voor elkaar” aldus Gijsbert. “Ik ben erg blij, dat hij deze belangrijke taak op zich wil nemen”.

 

Eric is 2 jaar geleden als E-coördinator gestart binnen het jeugdbestuur. Op dat moment een welkome aanvulling op zijn studie Sportmanagement naast het feit dat we het hier natuurlijk over een echte MSV’er hebben. Eric groeide snel in zijn rol en al snel werd hem door Gijsbert opnieuw de vraag gesteld of hij niet namens de jeugdafdeling in het Hoofdbestuur plaats wilde nemen. Dat gebeurde dus afgelopen seizoen en bleek een schot in de roos. Vanaf nu is Eric de nieuwe jeugdvoorzitter van MSV’19! Eric maakt dus al op jonge leeftijd kennis met het bestuurswerk binnen een vereniging. Hij ziet bij MSV 2 mooie besturen, waar mooie activiteiten worden ontplooid. De samenwerking met Gijsbert is prima, samen kijken ze ernaar uit om de komende jaren leiding te geven aan een prachtige vereniging, samen met bijna 300 vrijwilligers. Als we de beide heren vragen naar hun doelstellingen richting het 100-jarig bestaan van de club in 2019, dan volgt er een eenduidig antwoord:

“Met onze betrokken vrijwilligers blijven zorgen voor een positieve en sportieve sfeer op de club. “Samen vormen we de vereniging” is niet voor niets de lijfspreuk van Gijsbert. Ieder lid moet via het Opleidingsplan op zijn/haar eigen niveau kunnen sporten. We zien een belangrijke rol van MSV’19 in de Montfoortse gemeenschap. Al bijna 100 jaar zijn we niet weg te denken uit het leven van velen in Montfoort. En dat willen we graag zo houden. Laat dat onze uitdaging zijn voor de komende jaren!” 

Met de verbindende rol, die Eric en Gijsbert daarin vervullen, moet dat zeker gaan lukken! 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Stadspraet


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024