StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-02-2016
Bijgewerkt op:06-02-2016 15:48

Montfoort is weer Knopengein 2016

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
  

Op vrijdag 5 februari werd de sleutel overhandigd door burgemeester van Hartskamp aan stadsprins Stefan Le Blagueur op het bordes van het Oude Stadhuis. Dit gebeurde nadat eerst de diverse proclamaties werden voorgelezen.

Mar voor dat het zover was, werd de burgemeester in een klassieke Ford Mustang afgehaald bij het stadskantoor en ging zij voorafgegaan door een grote groep kinderen met ballonnen door de binnenstad van Montfoort.

Nadat het ceremoniële gedeelte was afgerond, ging het gezelschap naar de Gouden Leeuw, de leutbunker van Les Boutonniers. Voordat de Prins deze mocht openen, moest hij eerst een groot aantal vragen beantwoorden over zijn specialiteit “Rock around Knopengein”. Nadat hij met verve alle vragen, die gesteld werden door Theo van Kippersluis had beantwoord, ging het bord van de leutbunker open en kon men massaal naar binnen om de eerste polonaise te lopen, o.a. onder de klanken van het Knopengeinse orkest “ZWUP”” en de geweldige muziek van John.

In de leutbunker deelde notaris Mr. Kuiper mee, wie de winnaars waren van de loterij, die Les Boutonniers ieder jaar organiseren. Voor de prijswinnaars verwijzen wij graag naar hun website www.lesboutonniers.nl. Ook werden de raadsleden van de gemeente, zoals jaarlijks gebruikelijk door de prins gehuldigd, van de 15 leden, was er slechts een aanwezig, mevr. Driesse, die namens haar collega’s in ieder geval de versierselen in ontvangst nam. Tevens ontvingen wethouder Lejeune en forumlid mevr. De Wit de versierselen. Hierna bleef het tot in de kleine uurtjes nog lang gezellig en bijzonder druk en kon men o.a. genieten van een geweldig optreden van de huiszanger van RSM, Marco de Hollander.

Op naar de volgende dagen van het carnaval 2016 in Knopengein, alaaf, alaaf. 

97 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 97 foto's die bij dit artikel horen: Montfoort is weer Knopengein 2016

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024