StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

Adverteren op de website van RSM

Zoeken



Geplaatst op:23-01-2010
Bijgewerkt op:23-01-2010 11:09

Slagerij is Regionaal Kampioen

Bron: Tekst: Het Worstmakers Gilde, foto: slagerij Lempers
  

Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde, 18 januari j.l. werd Slagerij Lempers uit Linschoten uitgeroepen tot Regionaal Kampioen.
Slager Ferry Lempers ontving een hoge onderscheiding uit handen van Jack van Gelder. 

Zo’n 375 vakmensen, 185 ondernemers en medewerkers(sters) waren afgelopen maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening.
Ieder jaar wordt in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt.

Hiervoor worden gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding. De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.

De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat slager Lempers 52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij.

Volgens slager Ferry Lempers is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd.
  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Koningsdag programmering


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2025